HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 20-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

08.31.2023

Η Honda Marine Greece στην έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Για πρώτη φορά η Honda Marine, η οποία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την εταιρία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε, συμμετέχει στην έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 στις 20-22 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Εκεί, τα στελέχη της εταιρίας θα παρουσιάσουν επιλεγμένα μοντέλα κινητήρων ενημερώνοντας τους επισκέπτες για την ολοκληρωμένη γκάμα εξωλέμβιων μηχανών Honda, γνωστές για την αξιοπιστία τους και το υψηλό επίπεδο τεχνολογίας.

Την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν χιλιάδες λάτρεις των σκαφών και της θάλασσας, αλλά και επαγγελματίες εκμίσθωσης σκαφών και θαλασσίων σπορ, που μπορούν να βρουν στη Honda έναν σύμμαχο στις απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας.

Ανακαλύψτε λοιπόν την ολοκληρωμένη γκάμα εξωλέμβιων μηχανών Honda στην έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023, στο Κτίριο 13, περίπτερο Α.28.

Περισσότερα για την Honda Marine στην Ελλάδα

Οι εξωλέμβιες μηχανές της Honda Marine Εισάγονται – Διανέμονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 από την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Το 1964, πριν από 55 χρόνια, η Honda ήταν ο πρώτος κατασκευαστής που έκανε όλες τις εξωλέμβιες μηχανές τετράχρονες.

Έκτοτε συνέχισε να αναπτύσσει και να καινοτομεί δημιουργώντας μια γκάμα εξωλέμβιων από 2,3 hp έως 250 hp που είναι περίπου 90% πιο καθαρές, 50% πιο αποδοτικές και 50% πιο αθόρυβες από τις κλασσικές δίχρονες εξωλέμβιες. Επιπλέον, η σειρά κινητήρων της Honda έχει χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης χάρη στην υψηλή μηχανολογική ακρίβεια που μεταφράζεται σε ελάχιστες απώλειες και καλύτερες επιδόσεις. Οι εξωλέμβιες μηχανές Honda μέγιστη οικονομία καυσίμου και υψηλές επιδόσεις.

Η οικογένεια Honda Marine ολοκληρώνεται με τα φουσκωτά σκάφη Honwave που διατίθενται είτε με φουσκωτό δάπεδο είτε με δάπεδο αλουμίνιου.

Η κορυφαία στην κατηγορία της BF2.3 εντυπωσιάζει με την εργονομία της, το σχεδιασμό της και το ασύγκριτα μειωμένο βάρος της που κάνει εξαιρετικά εύκολη την μεταφορά της. Οι τετρακύλινδρες BF100 και BF150 με νέο σύγχρονο αεροδυναμικό design διατίθενται με το σύστημα VTEC της Honda προσφέροντας μέγιστη οικονομία και απόδοση για ασφαλή και άνετα ταξίδια.

Οι νέοι V6 κινητήρες των BF175, BF200, BF225 και BF250 έχουν σχεδιαστεί ενσωματώνοντας τεχνολογικά προτερήματα των μηχανών θαλάσσης αλλά και των κινητήρων των αυτοκινήτων Honda. Διαθέτουν μεγάλη ροπή και προσφέρουν υψηλή τελική ταχύτητα. Επίσης μέσα από το εξαιρετικό κιβώτιο ταχυτήτων που διαθέτουν καταφέρνουν τα βγάζουν πολύ ομαλά την δύναμη τους προσφέροντας άνετα ταξίδια χωρίς κραδασμούς.

B&F SHOW 2024
MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SILVER SPONSOR

Silver Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor