HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 20-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

12.17.2021

Έρχεται η μεγαλύτερη έκθεση για το ψάρεμα! Live δοκιμές τεχνητών στην BOATFISHINGSHOW2022

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Σχεδόν τρεις μήνες πριν την έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – BOAT & FISHING SHOW 2022 και ήδη η συμμετοχή έχει σπάσει κάθε ρεκόρ δικαιολογώντας τον τίτλο της μεγαλύτερης και πληρέστερης Θαλασσινής έκθεσης της χώρας μας!

Όλος ο κόσμος της θάλασσας σε μία έκθεση
Η μετακόμιση μας στο νέο εκθεσιακό MEC Παιανίας ήταν, όπως φάνηκε από τις συμμετοχές απαραίτητη, αφού ήδη έχει σχεδόν καλυφθεί ο διαθέσιμος χώρος, ο οποίος είναι αρκετά μεγαλύτερος από τον προηγούμενο. Πρόκειται για έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, όπου θα παρουσιαστούν πολλά σκάφη, με πάνω από 50 Πανελλήνιες πρεμιέρες σκαφών και φουσκωτών, μεγάλο αφιέρωμα στα φουσκωτά RIB, εξοπλισμός για θαλάσσια σπορ και αντίστοιχα μεγάλη συμμετοχή στο τμήμα ειδών αλιείας, υποβρύχιας αλιείας και κατάδυσης.

Όλη η αγορά των ηλεκτρονικών, κατασκευαστές και εισαγωγείς σκαφών, εξωλέμβιων μηχανών, ναυτιλιακών, ειδών αλιείας, υποβρύχιας αλιείας, καταδυτικά κέντρα, σχολές ταχυπλόων, water sports και όλος ο κόσμος της θάλασσας έχει δώσει ραντεβού στις 10 – 13 Μαρτίου 2022 στο MEC Παιανίας για να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα αλλά και αυτά που ήδη γνωρίζετε.

Ρεκόρ συμμετοχών και για το ΨΑΡΕΜΑ στην BOAT & FISHING SHOW 2022
Η Boat & Fishing Show 2022 φιλοδοξεί να αποτελέσει την μεγαλύτερη έκθεση ΑΛΙΕΙΑΣ που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα συγκεντρώνοντας την πλειονότητα εταιριών, με διεθνής συμμετοχές και πολλές εκπλήξεις.

Ετοιμάζονται δραστηριότητες και σεμινάρια που δεν έχουν ξαναγίνει στην Ελλάδα. Όσον αφορά τους λάτρεις του ψαρέματος, κατασκευάζεται ένα μεγάλο ενυδρείο από ειδικό γυαλί, ορατό από τρεις πλευρές για live δοκιμές τεχνητών δολωμάτων! Μάλιστα, θα μεταφερθούν πολλά κυβικά θαλασσινού νερού ώστε η πλευστότητα και η συμπεριφορά των τεχνητών να είναι αντίστοιχη με της θάλασσας!

Οι καλύτεροι ψαράδες της Ελλάδας αλλά και επαγγελματίες του χώρου θα πραγματοποιήσουν για άλλη μια φορά σεμινάρια σχετικά με το ψάρεμα, με την υποβρύχια αλιεία αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες που αφορούν την έκθεση.

Για πρώτη φορά η BOAT & FISHING SHOW ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη
Η μία επιπλέον ημέρα, η Πέμπτη, δίνει περισσότερο χρόνο σεμιναρίων, αλλά και καλύτερη κατανομή των επισκεπτών για μία covid free εμπειρία, ενώ για τον ίδιο λόγο διαμορφώνονται άνετοι διάδρομοι. Επιπλέον, όσον αφορά την Πέμπτη, οι επαγγελματίες του κλάδου, θα έχουν άλλη μία μέρα που θα μπορούν με μεγαλύτερη άνεση να επισκεφτούν τα περίπτερα των εκθετών και να προβούν σε επιτυχημένες εμπορικές συνεργασίες.

BOAT & FISHING SHOW μία πολυεπίπεδη έκθεση για τη θάλασσα
Αποτελεί μία πολυεπίπεδη εκδήλωση που καλύπτει σχεδόν όλους τους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας, αφού ταυτόχρονα με την BOAT & FISHING SHOW, με το ίδιο εισιτήριο, διοργανώνεται η έκθεση SEA & TOURISM EXPO για το Θαλάσσιο Τουρισμό, η WATERSPORTS EXPO για τους λάτρεις των Θαλάσσιων Σπορ, καθώς και η SPEARFISHING EXPO για την Υποβρύχια Αλιεία και την Ελεύθερη Κατάδυση.

Ρεκόρ συμμετοχών 300 εκθέτες!
Το 2019 35.000 άτομα και 1.000 εμπορικοί επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό επισκέφτηκαν τους εκθέτες της BOAT & FISHING SHOW που ξεπέρασαν τους 200. Φέτος οι συμμετοχές έως τώρα δείχνουν ότι θα φτάσουν τους 300 εκθέτες, αριθμός ρεκόρ για τα Ελληνικά δεδομένα σε θαλασσινή έκθεση!

POOL SPONSOR η ΣΙΜ ΑΕ
Η εταιρεία ΣΙΜ ΑΕ, αναλαμβάνει τη χορηγία OFFICIAL POOL SPONSOR, επιβεβαιώνοντας την πολύπλευρη συνεργασία με την BOAT & FISHING SHOW

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΠΕΜΠΤΗ 10 Μαρτίου 2022 | 15:00 – 21.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 Μαρτίου 2022 | 15:00 – 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 Μαρτίου 2022 | 10:00 – 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Μαρτίου 2022 | 10:00 – 21.00

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 6 €

 

Εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301, 190 02 Παιανία Αττικής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλ.: 2109700855

https://www.boatfishingshow.gr

B&F SHOW 2024
MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SILVER SPONSOR

Silver Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor