HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 20-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

10.07.2022

30 ημέρες πριν την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

30 ημέρες έμειναν για τη μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας, την έκθεση για το σκάφος, το ψάρεμα και το θαλάσσιο τουρισμό

4, 5 & 6 Νοεμβρίου 2022 | ΔΕΘ HELEXPO

Ένας μήνας έμεινε μέχρι να ανοίξουν οι πύλες για τη μεγαλύτερη γιορτή της Θάλασσας, την έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Μία πρωτοβουλία της Pelagic Expo για να συσπειρώσει τους ανθρώπους της θάλασσας και στη Βόρεια Ελλάδα, ένα μεγάλο κοινό, επαγγελματίες και λάτρεις της θάλασσας, που πλέον θα έχουν την δική τους ναυτική έκθεση.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο HALL 13, το μεγαλύτερο κτίριο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στην καρδιά της πόλης, μπροστά από την εμβληματική πλατεία ΧΑΝΘ και το Λευκό Πύργο. Επιπλέον θα υπάρχουν σκάφη και στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, καθώς και ένα πρωτότυπο Μουσείο Ταχυπλοΐας!

📌 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
(ΔΕΘ HELEXPO – HALL 13)

🅿️ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

🕒 Ωράριο: Παρασκευή 13:00 – 21:00, Σάββατο / Κυριακή:10:00 – 21:00

Μεγάλο ενδιαφέρον καταγράφεται από εκθέτες κατασκευαστές και εισαγωγείς σκαφών αναψυχής όπου επέλεξαν την Boat & Fishing Show για να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα, σε ένα νέο κοινό.

Για τους επαγγελματίες, η ΤHESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW θα αποτελέσει την ευκαιρία να παρουσιάσουν σκάφη, προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα άλλο ΝΕΟ κοινό, στοχεύοντας στη δημιουργία νέων συνεργασιών στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα καθώς και τις γειτονικές χώρες.

Πλούσια σε εκδηλώσεις, σεμινάρια και κλαδικά συνέδρια

Η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 προσδοκά να παρουσιάσει σε ένα νέο κοινό, προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν αποκλειστικά τη θάλασσα, και φυσικά να επιμορφωθούν από σεμινάρια και παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν πολυάριθμα σεμινάρια για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, χρήση βυθομέτρων στο ψάρεμα, υποβρύχια αλιεία, ναυτοσύνη καθώς και ημερίδα σχετικά με το Θαλάσσιο Τουρισμό αλλά και την Επαγγελματική Αλιεία.

Οι λάτρεις της θάλασσας, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας και στην Βόρεια Ελλάδα, όπου η γεωγραφική θέση της Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζει εύκολη επισκεψιμότητα.

Μαζί, στον ίδιο χώρο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και τα περίπτερα της έκθεσης Θαλάσσιος Τουρισµός – Sea & Tourism Expo, η οποία θα αποτελέσει το σηµείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας, τους επαγγελματίες των watersports και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο εκμίσθωσης σκαφών.

Το διαφημιστικό πρόγραμμα κορυφώνεται

Εδώ και δύο μήνες έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται εντατικά η διαφημιστική προώθηση της έκθεσης μέσω social media.

Πραγματοποιούνται αποστολές προσκλήσεων σε όλα τα καταστήματα του κλάδου της θάλασσας, ειδών αλιείας, αυτόνομης & ελεύθερης κατάδυσης, καταστήματα ναυτιλιακών και σκαφών αναψυχής, πάρκινγκ σκαφών και συλλόγους.

Σε αυτή τη φάση, ξεκινά η δυναμική προβολή με μία ευρεία διαφημιστική καμπάνια από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας μας καθώς και σε στοχευμένες χώρες του εξωτερικού.

Η Boat & Fishing Show αποτελεί εδώ και 9 χρόνια τη θαλασσινή έκθεση με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και την υψηλότερη επισκεψιμότητα!

Η τελευταία διοργάνωση στην Αθήνα έφτασε τους 35.000 επισκέπτες, και οι ενδείξεις είναι ότι η Βόρεια Ελλάδα μπορεί να το ξεπεράσει.

Για εμάς και για το χώρο της θάλασσας είναι σημαντικό να είστε μέρος αυτής της διοργάνωσης, μία μοναδική ευκαιρία για να βρεθούν μεταξύ τους άνθρωποι από όλη την Ελλάδα με την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία, τα watersports και την αυτόνομη κατάδυση!

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

BOAT & FISHING SHOW 2023        MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ           9-12 Μαρτίου 2023

 

B&F SHOW 2024
MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SILVER SPONSOR

Silver Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor