HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 20-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

12.20.2022

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η 1η έκθεση για το σκάφος, το ψάρεμα και το θαλάσσιο τουρισμό στη Βόρεια Ελλάδα

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022, όπου και αποτέλεσε επίκεντρο του κόσμου της θάλασσας, για το διάστημα 4-6 Νοεμβρίου, στο Κτίριο 13, του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχαν 120 εκθέτες όπου υποδέχθηκαν περισσότερους από 20.000 (πραγματικούς) επισκέπτες, από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τις γύρω βαλκανικές χώρες.

Με άξονα το Σκάφος, την Αλιεία και τον Θαλάσσιο Τουρισμό, η 1η Thessaloniki Boat & Fishing Show – Sea & Tourism Expo, έθεσε με τον πλέον σταθερό τρόπο, τις βάσεις για τη δημιουργία μιας μεγάλης Θαλασσινής έκθεσης σε Βαλκανικό επίπεδο.

Παράλληλα, η διοργάνωση δημιούργησε αρκετά οφέλη για την πόλη, για τις επιχειρήσεις της και βεβαίως για την τοπική οικονομία, από τη φιλοξενία δεκάδων εκθετών και πολλών εκατοντάδων επισκεπτών.

Η Thessaloniki Boat & Fishing Show – Sea & Tourism Expo, συγκέντρωσε 120 εκθέτες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και υποδέχθηκε 823 εμπορικούς επισκέπτες με πρωτοφανή όγκο συμφωνιών και εμπορικών πράξεων αποτυπώνοντας τη δυναμική του κλάδου, τονώνοντας σε σημαντικό βαθμό τις πωλήσεις και τις εμπορικές συναλλαγές των επιχειρήσεων που συμμετείχαν τόσο σαν εκθέτες όσο και σαν επισκέπτες.

Επιπλέον, οι λάτρεις του σκάφους και των λοιπών θαλάσσιων δραστηριοτήτων, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν, πολλοί από αυτούς για πρώτη φορά, μία πλήρη θαλασσινή έκθεση.

Αξίζει να αναφερθεί πως πάνω από το 90% των εκθετών δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι από την συμμετοχή τους και έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την επόμενη διοργάνωση.

Πλούσιο ήταν και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων με δύο εξειδικευμένα συνέδρια για τις Προοπτικές του Θαλάσσιου Τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα και τις προκλήσεις και χρηματοδοτήσεις για την επαγγελματική αλιεία, όπου αποτυπώθηκαν όλες οι απόψεις των ειδικών αλλά και των τοπικών φορέων. Συμμετείχαν σημαντικοί ομιλητές, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κο Γεωργαντά και το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Ζέρβα και άλλους διακεκριμένους εισηγητές.

Επόμενο μεγάλο ραντεβού για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις της θάλασσας, στις 9-12 Μαρτίου 2023 στο MEC Παιανίας στη μεγαλύτερη γιορτή της Θάλασσας, την 8η Boat & Fishing Show – Sea & Tourism Expo.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.boatfishingshow.gr/

B&F SHOW 2024
MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SILVER SPONSOR

Silver Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor