HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 17-19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2025

10.07.2022

Συμμετοχή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών ΘΜΑ στην Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 | Sea & Tourism Expo

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής, αποφάσισε την συμμετοχή του συνδέσμου στην έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022, που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την Sea & Tourism Expo, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 4 – 6 Νοεμβρίου 2022, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση για τα watersports και τον θαλάσσιο τουρισμό.

Με την συμμετοχή αυτή ο σύνδεσμος επιδιώκει αφενός μεν την προβολή και την καθιέρωση του Συνδέσμου σε όλα τα φόρουμ, αφετέρου δε την συχνότερη επαφή και ανταλλαγή απόψεων με όλα τα μέλη του.

Για τον λόγο αυτό, το ΔΣ του συνδέσμου, καλεί όλους τους εκμισθωτές θαλασσίων μέσων αναψυχής (μέλη και μη) να επισκεφτούν το περίπτερό μας να ενημερωθούν για τις δράσεις και τους μελλοντικούς στόχους καθώς και να γίνει ανταλλαγή απόψεων, όπως αυτές προκύπτουν από την ζώσα καθημερινή πραγματικότητα.

Με την ευκαιρία αυτή, θα διοργανωθεί μια συνδιάσκεψη μελών στην αίθουσα σεμιναρίων του εκθεσιακού κέντρου την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 10:30 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ., προκειμένου να υπάρξει δυνατότητα περαιτέρω εξειδίκευσης των θέσεων και των στόχων που έχει θέσει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Τούτων δοθέντων, καλούνται όλοι οι επιχειρηματίες εκμισθωτές θαλασσίων μέσων αναψυχής να επισκεφτούν το περίπτερό του συνδέσμου και να συμμετέχουν στην συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με συνάδελφους της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, επί των πεπραγμένων αλλά και των μελλοντικών δράσεων που πρόκειται να αναλάβει ο Σύνδεσμό.

B&F SHOW 2024
MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SILVER SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

POOL SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

TO BE ANNOUNCED

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED